Arhiv: Projekt promocija zdravja na delovnem mestu v storitvenih dejavnostih - Na mavrici zdravja

Projekt promocije zdravja na delovnem mestu za storitvene dejavnosti

Združenja storitvenih dejavnosti, ki delujejo v sistemu Gospodarske zbornice Slovenije, so pridobila projekt na javnem razpisu ZZZS za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja na delovnem mestu v letu 2015 in 2016.

Projekt je sestavljen iz treh programov:
1. Elektronske novice »Zdravi izzivi«
2. Mavrični pokal zdravja
3. Orodje Mavrični koledar za leto 2016

Napovedujemo: ZDRAVI IZZIVI

Jesenski čas je za večino vseh nas intenziven in delovno naporen, pa tudi zima nam ne napoveduje počitka. Za nami so poletne počitnice, ko smo si praviloma uspeli nabrati dovolj energije za delo, ki nas čaka. Ne smemo pa pozabiti na to, da zaloge niso neomejene in jih moramo sproti obnavljati. Telo in glava zahtevata počitek, sprostitev, pozornost …

Naslednjih 14 mesecev vas bomo obdarovali z posebnimi pošiljkami Zdravih izzivov, kjer vam bomo nizali različne oblike, tehnike, ideje in nasvete za boljše zdravje, boljše počutje, lažje delo in prijaznejše življenje. Pogosto zanemarjamo svoje najbolj elementarne povezave z naravo, zato bomo 24. 9. 2015 začeli z izzivom, ki nas povezuje neposredno z Močjo in Modrostjo Narave. 

Dovolite si v svoje življenje vnesti na videz drobne spremembe, ki bodo obogatile vaše bivanje. Vabljeni v Zdrave izzive!

Napovedujemo: MAVRIČNI POKAL ZDRAVJA

V številnih podjetjih promociji zdravja že namenjajo pozornost in skrbijo za dobro počutje zaposlenih. Svoje izkušnje in dobre rezultate so marsikje pripravljeni podeliti z drugimi in to pripravljenost želimo z Mavričnim pokalom zdravja še spodbuditi, obenem pa nagraditi tiste, ki so v svojem podjetju pri promociji zdravja  v zadnjem času naredili precejšen napredek. Dobri primeri iz prakse so izkazano najboljša spodbuda, da se nečesa lotimo tudi sami, po prvih dobrih rezultatih pa je že precej lažje nadaljevati.

Prvi razpis – povabilo za sodelovanje v Mavričnem pokalu zdravja bomo objavili v začetku oktobra 2015.


http://mavricazdravja.gzs.si

Projekt Na mavrici zdravja je na podlagi Javnega razpisa za sofinanciranje projektov za promocijo zdravja v letu 2015 in 2016 finančno podprl Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije.

Izdaja: Gospodarska zbornica Slovenije
Dimičeva 13, 1504 Ljubljana, namavricizdravja@gzs.si

E-novice ste prejeli, ker ste član GZS ali ste se na novice naročili.
Če sporočil ne želite več prejemati, se lahko odjavite s klikom na ODJAVI.

Fotogalerija